Laituz – De Ducttape & WD40 voor je team!

Ik help je om het team te verstevigen en verbinden. En weer in beweging te zetten wat vast zit.

Wezenlijke ontwikkeling voor moedige professionals!

Veranderen of meer jezelf worden?
Stilstand is achteruitgang. Toch raken bedrijven en medewerkers soms wat ‘trainingsmoe’. Dat komt voor een deel omdat er vaak getraind wordt op gedrag. En dat moet je regelmatig herhalen, omdat het anders slijt. Daarnaast willen mensen vaak wel veranderen, maar niet veranderd worden. Dus ik kijk vooral naar hoe je meer jezelf kunt worden!

Professionele ontwikkeling door persoonlijke groei
ijsbergDaarom werk ik op het niveau dat aan de basis ligt van gedrag. Door mensen aan te spreken op hun waarden, overtuigingen en zelfbeeld, worden zij zich bewust van de oorsprong van hun gedrag en de effecten daarvan op anderen. Waar het gedrag of het effect niet klopt met hun doelen of hun kern, zijn ze gemotiveerd om die aspecten aan te passen. Bovendien komen mensen lekkerder in hun vel te zitten, waardoor ze met meer plezier werken en beter presteren. Daarmee wordt het traject een eenmalige investering die voor verrassende resultaten zorgt.

Hoe Laituz mensen in beweging zet
Ik maak gebruik van de natuur en/of van beweging en spelvormen in trainingen en coaching. Een activiteit buiten zet mensen fysiek in beweging, bevrijdt ze uit de dagelijkse context en prikkelt alle zintuigen. In een Laituz training komen zowel hoofd (denken), hart (willen, voelen) als handen (doen) in actie, wat voor een diepgaande en duurzame leerervaring zorgt.

Proces- en resultaatgericht
De opdrachten zijn vooral gericht op het proces en maken bijvoorbeeld belemmerende patronen zichtbaar. Als mensen zich hiervan bewust worden en direct ervaren wat de resultaten hiervan zijn, is de stap naar effectiever gedrag relatief eenvoudig. Teams en individuen ontwikkelen zich daardoor snel en moeiteloos.
Verder maakt de procesgerichte benadering het makkelijk om de vertaalslag naar werkvloer of privé leven te maken. Want het gaat tenslotte om de resultaten in het ‘echte leven’…

2 gedachten over “Laituz – De Ducttape & WD40 voor je team!

 1. Letty, ik heb genoten van je scherpe opmerkingen en erg gelachen om je humor. Het meeste bewondering heb ik voor de wijze waarop je beide kunt combineren. Je gebruikt je humor om iemand iets duidelijk te maken of ergens mee te confronteren. En dat doe je op een respectvolle manier. Bedankt voor al je lessen!
  Marja Schneiders
  Trainer / (HR) Adviseur & Eigenaar Domaine ‘A la Jambe de l’Homme’

 2. Letty is een zeer waardevolle sparringpartner die dankzij haar inhoudelijke kennis en ervaring mijn ontwikkeling als coach en trainer zeer positief beïnvloed. Bij de gezamenlijke ontwikkelen van workshops is haar input dan ook zeer waardevol. Daarbij kreeg ik onlangs een prachtig inzicht van haar ‘cadeau’ die haar kwaliteiten als coach nog eens benadrukte.
  Ik kan Letty echt van harte aanbevelen!
  Errit Gravenberch
  Independent Procurement Consultant

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.