Achtergrond

IMG_0167_2Ik ben klimmer en scout, nuchter en spiritueel, ontwikkelaar en ontdekker, succes en plezier deler, beweging en rust zoeker. En een Mac fan. Anderen noemen mij liefdevol en respectvol, waarderen mijn kwetsbaarheid en persoonlijke inbreng.

Een van de geweldige kanten aan dit vak is voor mij, dat ontwikkelen en groeien een onlosmakelijk onderdeel ervan zijn. In ieder gesprek of training leer ik wel iets. Zo verbeter ik mezelf dus ook continu, gewoon door mijn werk te doen.

Belangrijke waarden zijn voor mij: aandacht, actie en authenticiteit. Zowel privé als in mijn werk vormen zij een basis voor de keuzes die ik maak. Verder werk ik graag in en met de natuur en ik vind het dan ook belangrijk om zo bewust mogelijk met de planeet om te gaan.

 

 

x

Om de naam ‘Laituz’ en het logo uit te leggen heb ik een Prezi gemaakt.

Klik hier als je nieuwsgierig bent…

 

x

De zin van mijn leven is vooralsnog om mezelf zo goed mogelijk te leren kennen en zo steeds meer mezelf te worden. Mijn passie is het werpen van meer licht op het pad van mensen door ze te laten ontdekken hoe ze meer zichzelf kunnen worden. Geluk is dan niet een doel op zich, maar de weg zelf. Want voor wie zoveel mogelijk uit het leven wilt halen, vallen het doel (wat) en de weg (hoe) samen. En hoe gelukkiger je bent, hoe meer je voor een ander kunt betekenen!

 

 

x

Omdat coachen en trainen vakgebieden zijn waar heel vaak persoonlijk gewerkt wordt, hebben verschillende (beroeps)organisaties regels opgesteld voor hun leden. Dit geeft de cliënt wat zekerheid en houvast in zijn soms kwetsbare positie. Deze regels noemen ze de Ethische Code of Beroepscode. Omdat ik lid ben van verschillende groepen, heb ik te maken met verschillende codes. Hieronder staat een overzicht met de diverse varianten. Klik op de link om de betreffende code te lezen.

Het lijkt misschien wat ingewikkeld, maar het is eigenlijk heel simpel. De hoofdregel waarvan alle andere regels zijn afgeleid is namelijk: Handel altijd in het belang van je cliënt. Mocht je dus vinden dat ik me niet aan deze hoofdregel heb gehouden, spreek me er dan eerst zelf op aan. Als dat niet lukt, of als we er samen niet uitkomen, kun je een klacht indienen bij een van de onderstaande organisaties.

Orbis NetwerklogoSchermafbeelding 2016-06-12 om 15.41.07

Klik hier om de Orbis richtlijnen te downloaden

logo-nvo2-website

Klik hier om de Beroepscode NVO2 te downloaden

 

x